verzenddozen

Verzenddozen
Grote (of kleine) orders per post verzenden is heel gewoon geworden en iedereen doet het. Met de opkomst van internet is het bovendien een stuk eenvoudiger geworden om de verzending wereldwijd tot op de kilometer nauwkeurig te volgen. Het is echter ook goed om stil te staan bij wát u verstuurt. En dan hebben we het niet alleen over de inhoud van uw pakketje.

Verzenddozen vormen als het ware een eerste indruk van uw intenties, of van uw organisatie. Het is daarom verstandig om aandacht te besteden aan ontwerp en vorm. Bij het kiezen van de juiste verzenddoos komt namelijk heel wat kijken. Heeft u wel het juiste formaat? Welke kleur kiest u? En, niet onbelangrijk: voor welke kwaliteit gaat u? U wilt niet dat de ontvanger van het pakketje de inhoud beschadigd ontvangt.

Dozen op maat
Bij Pellikaan Verpakkingen weten we dankzij onze jarenlange ervaring wat u zoekt. Zoveel mensen, zoveel wensen en daar hoort een passend advies bij. Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld brievenbusdozen en kokerdozen, maar ook speciale, stevige boekverpakkingen. Met het juiste advies van onze kant maakt u de juiste keuze, en weet u zeker dat de inhoud onbeschadigd aankomt op de plaats van bestemming.

Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen en de ideale doos kiezen. Het kan echter voorkomen dat u net op zoek bent naar een ander type verzenddoos. Geen probleem, dat hebben we eerder meegemaakt. Speciaal voor die gevallen maken wij ook verzenddozen op maat, die exact voldoen aan de door u gestelde eisen. Vorm, formaat, opdruk: laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

Snel en simpel verzenddozen kopen
Om u extra snel van dienst te kunnen zijn, beschikken we over een geavanceerde dozencalculator. Hiermee bent u altijd verzekerd van verzenddozen die naadloos aansluiten bij uw eisen en wensen. U kunt het type product kiezen, de maatvoering en uiteraard het aantal. Ook de kleur en bedrukking zijn volledig aan u. Wilt u dat uw verzenddoos handvatten heeft? Geef het aan!

Dankzij de dozencalculator bent u altijd verzekerd van een passende doos met de juiste vormgeving. Wij kunnen u daarnaast de garantie bieden van een snelle levertijd, namelijk 3 tot 6 werkdagen. Toch liever eerst een persoonlijk gesprek? Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om eerst persoonlijk advies in te winnen bij een van onze adviseurs.

Verzenddozen voor de brievenbus
Een van de populairste verzenddozen is de brievenbusdoos. Niet vreemd, want voor zowel de directe bezorger, bijvoorbeeld PostNL, als voor de ontvanger biedt dit een aantal voordelen. Zo hoeft degene die het pakketje in ontvangst neemt niet per se op een bepaald tijdstip op de plaats van bezorging te zijn. Het pakketje kan immers altijd worden afgeleverd!

Meer weten over onze verzenddozen en welke opties u allemaal heeft? Van maandag tot vrijdag kunt u tussen 8 en 17 uur via telefoon, chat, mail of Whatsapp bij ons terecht met vragen.

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2018, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.