donderdag 8 februari 2018

Zelf dozen berekenen met onze online dozencalculator

 

In de zomer van 2016 zijn wij gestart met de productie van kartonnen dozen onder de naam Syll. Het idee achter deze investering is dat we transparanter, goedkoper en sneller duurzame dozen op maat willen leveren aan onze klanten. Inmiddels kunnen we zeggen dat dit een succesvolle keuze is geweest. We werken inmiddels met 2 super gemotiveerde fulltime medewerkers om iedere dag alle verkochte dozen te produceren en uit te kunnen leveren. En voor 2018 verwachten we ook weer een forse toename van het aantal te produceren dozen.

 

ZELF BEREKENEN WAT EEN DOOS KOST

Het is nu voor onze klanten ook mogelijk om zelf te calculeren wat een doos kost, met onze online dozencalculator. Wij krijgen hier veel positieve feedback op en ontwikkelen deze continue door. Onze klanten zijn zo niet meer afhankelijk van onze reactietijd maar hebben direct een goede inschatting van de kosten en de levertijd. En hoe vaak gebeurt het niet dat blijkt dat de doos toch een paar cm breder of hoger moet zijn, je ook wilt weten wat een stevigere kwaliteit kost of wilt weten wat een aanpassing van het aantal dozen voor prijsconsequenties heeft? U past het eenvoudig aan en ziet direct wat dit voor gevolgen heeft voor de prijs van de doos. En kunnen wij u ergens mee helpen of heeft u advies nodig? Geen enkel probleem: WIJ HELPEN U GRAAG PERSOONLIJK VERDER! Dit kan direct via chat, telefoon, whatsapp of mail. Maar ook een afspraak bij u op locatie of in ons service center in Sliedrecht met één van onze verkoopadviseurs is natuurlijk mogelijk.

 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN EN HOE WERKT HET?

In de calculator vult u de volgende informatie in:

1. kies het type doos

2. voer de gewenste maten in (binnenmaten)

3. geef aan hoeveel stuks u nodig hebt

4. kies de kleur karton, of u handgrepen wenst en of u een bedrukking op de doos wilt

5. maak een keuze uit de beschikbare kwaliteiten

 

Bekijk onderstaande anmimatie voor een uitleg van de calculator.

 

 

OOK BEDRUKTE DOZEN

In de calculator heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een bedrukking op uw dozen. Binnenkort komt er een blog online met alle informatie over het bedrukken van dozen en de vele mogelijkheden zoals het bedrukken van postdozen met hele korte levertijden! 

 

Met vriendelijke groet,

 

André Pellikaan

 

 

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2019, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.