Brievenbusdozen bedrukken

Wil je dat jouw brievenbusdoos een extra persoonlijke look krijgt? Laat deze dan bedrukken, bijvoorbeeld met een logo, pakkende tekst of ga een stap verder en kies voor een volledig eigen ontwerp. De brievenbusdozen ‘enkel golf wit’ en ‘enkel golf bruin’ kun je al vanaf 50 stuks in full colour laten bedrukken.

Herkenbaar

Jouw zending in een standaard, onbedrukte brievenbusdoos is natuurlijk een gemiste kans. Benut je brievenbusdoos als extra communicatiemiddel en als drager van jouw merk. Daardoor wordt de brievenbusdoos een herkenningspunt voor de ontvanger. Bij ontvangst komt hij namelijk wederom in aanraking met jouw bedrijf en merk. En uiteraard is de brievenbusdoos gemaakt van stevig karton. Het beschermt dat wat erin zit. 

Passend en beschermend

Past altijd in de brievenbus

Onze stevige brievenbusdozen zijn beschikbaar in de standaardformaten A5, A4 en Max (360 x 255 x 27 mm): het maximale formaat dat PostNL als brievenbuspost accepteert. Welk formaat je ook kiest, deze standaardmaten brievenbusdozen passen altijd door de brievenbus. Beloofd! Al onze dozen worden dus als brievenbuspost geaccepteerd door PostNL en DHL. Bestel onze standaardformaten eenvoudig en direct online!

Eenvoudig in elkaar gezet

De gebruikelijke formaten brievenbusdozen worden ongevouwen geleverd. Rechttoe, rechtaan – zonder extra klepsluiting – waardoor je ze in een handomdraai in elkaar zet. Wij willen het immers zo makkelijk mogelijk maken voor jou. De brievenbusdoos is gemaakt van stevig karton en beschermt dat wat erin zit. Zo, die kan veilig op de post!

Waarom een brievenbusdoos gebruiken?

Voordelig

De brievenbusdozen van Pellikaan passen altijd door de brievenbus. Dat is gunstig voor jou, want daardoor bespaar je op de verzending.

Extra bescherming

De brievenbusdoos is de ideale oplossing voor postverzendingen die wel wat stevigheid kunnen gebruiken. Extra bescherming voor jouw post dus!

Het juiste formaat

Net iets groter of kleiner? De brievenbusdozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: A4, A5 én Max. Een afwijkende maat? Kunnen we regelen! Houd bij onze dozen op maat wel rekening met het maximale birevenbusformaat.

Eigen look

Als je voor no-nonsense gaat, kies je voor een witte of bruine kartonnen brievenbusdoos. Wil je jouw brievenbusdoos een eigen look meegeven? Laat deze dan digitaal bedrukken. Van logo tot tekst of een geheel eigen ontwerp. Je zegt het maar!

Eenvoudig in elkaar zetten

Wij leveren de brievenbusdozen ongevouwen, zonder extra klepsluiting. Hierdoor is het in elkaar zetten van een brievenbusdoos kinderspel. Probeer maar eens!

Bedrukte brievenbusdoos in afwijkende maat?

Je kunt bij ons brievenbusdozen afnemen in verschillende standaardformaten. Zoek je toch een afwijkend formaat voor jouw bedrukte brievenbusdoos? Dan gaan wij graag voor je aan de slag met een op maat gemaakte doos. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan gaan wij voor je aan de slag!

Veelgestelde vragen

Welke maten voor bedrukte brievenbusdozen zijn er?

Verschillende! Er zijn bedrukte brievenbusdozen beschikbaar in de maten A5, A4 en Max. Welke is geschikt voor jou?
Vraag direct een offerte aan of stel je vraag aan Maaike via de chat.

Vraag hier je offerte aan

In welke kleuren kan ik brievenbusdozen bedrukken?

De brievenbusdozen van Pellikaan kun je in wit en bruin laten bedrukken. Vraag direct een offerte aan of stel je vraag aan Maaike via de chat.

Brievenbusdozen bedrukken offerte aanvragen

Wat kost het bedrukken van brievenbusdozen?

De kosten voor het laten bedrukken van een brievenbusdoos hangen af van jouw wensen. Een brievenbusdoos laten bedrukken is al mogelijk vanaf € 1,95 per stuk (minimale afname 50 stuks). Laat ons weten wat je precies wilt en vraag direct een offerte aan. Binnen 24 uur weet je wat de exacte kosten zijn. Goed om te weten: hoe meer je bestelt, hoe lager de prijzen!

Brievenbusdozen bedrukken offerte aanvragen

Kan ik een brievenbusdoos met logo bestellen?

Absoluut! Een brievenbusdoos met logo bestel je eenvoudig bij Pellikaan. Met jouw logo op de doos wordt deze een heus communicatiemiddel. Lijkt je dat wat? Vraag dan direct een offerte aan. Wil je meer info of heb je een vraag? Maaike helpt je verder via de chat.

Brievenbusdozen bedrukken offerte aanvragen

Vraag over een brievenbusdoos?

We helpen je graag!

Online Support

Heb je vragen over onze brievenbusdozen of heb je een speciale wens? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Bel ons
Bel ons via:
0184 416566
Chat met ons
Direct antwoord:
Chat met ons
WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp:

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2023, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.