Brievenbusdozen bedrukken

Wil je dat jouw brievenbusdoos een extra persoonlijke look krijgt? Laat deze dan digitaal bedrukken, bijvoorbeeld met een logo of pakkende tekst. Of ga nóg een stap verder en kies voor je eigen ontwerp. De brievenbusdozen ‘enkel golf wit’ en ‘enkel golf bruin’ kun je al vanaf 50 stuks in full colour laten bedrukken.

Herkenbaar

Jouw zending in een standaard, onbedrukte brievenbusdoos is natuurlijk ook mogelijk. Maar eigenlijk is dat een gemiste kans. Benut de brievenbusdoos daarom als extra communicatiemiddel en als drager van jouw merk. Daardoor wordt de brievenbusdoos een herkenningspunt voor de ontvanger. Bij ontvangst komt hij namelijk wederom in aanraking met jouw bedrijf en merk. En uiteraard is de brievenbusdoos gemaakt van stevig karton. Het beschermt dat wat erin zit. 

Passend en beschermend

Past altijd in de brievenbus

Onze stevige brievenbusdozen zijn beschikbaar in de standaardformaten A5, A4 en Max (360 x 255 x 27 mm): het maximale formaat dat PostNL als brievenbuspost accepteert. Welk formaat je ook kiest: deze handige dozen passen altijd door de brievenbus. Beloofd! Al onze brievenbusdozen worden dus als brievenbuspost geaccepteerd door PostNL en DHL. Bestel onze standaardformaten eenvoudig en direct online!

Eenvoudig in elkaar gezet

De gebruikelijke formaten brievenbusdozen worden ongevouwen geleverd. Rechttoe, rechtaan – zonder extra klepsluiting – waardoor je ze in een handomdraai in elkaar zet. Wij willen het immers zo makkelijk mogelijk maken voor jou. De brievenbusdoos is gemaakt van stevig karton en beschermt dat wat erin zit. Zo, die kan veilig op de post!

Waarom een brievenbusdoos gebruiken?

Voordelig

De brievenbusdozen van Pellikaan passen altijd door de brievenbus. Dat is gunstig voor jou, want daardoor bespaar je op de verzending.

Extra bescherming

De brievenbusdoos is de ideale oplossing voor postverzendingen die wel wat stevigheid kunnen gebruiken. Extra bescherming voor jouw post dus!

Het juiste formaat

Net iets groter of juist net iets kleiner? De brievenbusdoos van Pellikaan is verkrijgbaar in verschillende formaten. A4, A5 of Max nodig? Hebben we. Een afwijkende maat? Kunnen we regelen!

Eigen look

Als je voor no-nonsense gaat, kies je voor een witte of bruine kartonnen brievenbusdoos. Wil je jouw brievenbusdoos een eigen look meegeven? Laat deze dan digitaal bedrukken. Van logo tot tekst of een geheel eigen ontwerp. Je zegt het maar!

Eenvoudig in elkaar zetten

Wij leveren de brievenbusdozen ongevouwen, zonder extra klepsluiting. Hierdoor is het in elkaar zetten van een brievenbusdoos kinderspel. Probeer maar eens!

Bedrukte brievenbusdoos in afwijkende maat?

Je kunt bij ons brievenbusdozen afnemen in verschillende standaardformaten. Zoek je toch een afwijkend formaat voor jouw bedrukte brievenbusdoos? Dan gaan wij graag voor je aan de slag met een op maat gemaakte verpakking. Neem contact op voor de mogelijkheden. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan gaan wij voor je aan de slag!

Vraag over een brievenbusdoos?

We helpen je graag!

Online Support

Heb je vragen over onze brievenbusdozen of heb je een speciale wens? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Bel ons
Bel ons via:
0184 416566
Chat met ons
Direct antwoord:
Chat met ons
WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp:

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2021, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.