Duurzaam verpakken


Wij verpakken graag groen!

Wilt u graag milieuvriendelijke producten leveren? Wij werken, indien mogelijk, met duurzame producten die biologisch afbreekbaar en composteerbaar zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons centraal. 

 

Wij leveren verpakkingen op maat, die zorgen voor minimaal gebruik van karton en opvulmaterialen. Zo passen er meer bestellingen in één vracht, waardoor er minder uitlaatgassen worden uitgestoten. Uiteindelijk voorziet u uw klanten van minder afval na een bestelling. U levert, samen met uw klanten, een bijdrage aan een beter milieu.  

 

Exact op maat, snel en efficiënt

Onze nieuwste aanwinst in de organisatie is Syll, een machine die dozen produceert. Met Syll leveren wij diverse duurzame dozen, exact op maat en al vanaf 1 stuk. Hiermee kunnen wij snel en efficiënt milieuvriendelijke verpakkingen produceren, geheel naar wens van onze klanten.

 

Dat pakt goed uit voor het milieu

Dat wij graag ‘groen’ ondernemen komt niet alleen terug in onze producten, maar ook in onze bedrijfsvoering. Wij scheiden ons afval, hebben bewegingssensoren voor de verlichting en maken gebruik van ‘groene’ stroom.

 

Milieuvriendelijk advies!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ‘groene’ producten in uw organisatie? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek langs in ons service center of neem contact met ons op via 0184 416566 eninfo@pellikaan.nl. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord!

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2024, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.