Veelgestelde vragen

Vind direct antwoord op uw vraag!

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Wij staan u natuurlijk graag persoonlijk te woord om u te helpen, maar met deze veelgestelde vragen heeft u wellicht direct antwoord op uw vraag! 

Algemeen

Kan ik mijn bestelling ook bij het Service Center afhalen?

Ja, u bent van harte welkom in ons Service Center. U kunt uw bestelling van maandag t/m vrijdag afhalen in Sliedrecht (08:30 – 17:00 uur). U betaalt dan geen verzendkosten.

Hoe kan ik lid worden van de 'Pellikaan-Familie'?

Neemt u regelmatig producten bij ons af en wilt u graag nóg meer bestelgemak? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs voor een 'Pellikaan Familie'-account. Met een 'Pellikaan Familie'-account kunt u onder andere producten op rekening bestellen.

Ik wil graag al mijn verpakkingen bij Pellikaan Verpakkingen bestellen, wat zijn hiervoor de mogelijkheden?

Als u er voor kiest om al uw verpakkingen aan ons uit te besteden, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs voor afspraken op maat.

Bestelling

Wat is de levertijd voor mijn bestelling?

Heeft u uw producten op werkdagen vóór 13 uur besteld, dan leveren wij de volgende werkdag.

Wat is het minimale orderbedrag voor een bestelling?

Wij hanteren geen minimale orderbedragen, ook voor kleine bestellingen kunt u bij ons terecht.

Zijn de op de website gecommuniceerde prijzen altijd exclusief BTW?

Ja, wij communiceren op onze website altijd prijzen exclusief BTW.

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij een bestelling?

U kunt bij ons betalen met IDEAL, PayPal, VISA, MasterCard en American Express maar ook op vooruitbetaling. Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met MisterCash. Het voordeel van IDEAL en PayPal is dat wij vrijwel direct een bevestiging van betaling ontvangen. Hierdoor kunnen wij direct beginnen met het verzendklaar maken van uw bestelling. Bij vooruitbetaling worden de producten direct na bijschrijving van het factuurbedrag verzonden.

Is het mogelijk om te betalen op rekening?

Ja, betalen op rekening is mogelijk met een 'Pellikaan-Familie'-account. Bent u nog niet in het bezit van een 'Pellikaan-Familie'-account? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder!

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, u kunt uw bestelling retourneren. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op om uw verwachtingen te bespreken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verpakking en het eventueel retourneren van uw bestelling.

Brievenbusdoos laten bedrukken

Welke maten voor bedrukte brievenbusdozen zijn er?

Verschillende! Er zijn bedrukte brievenbusdozen beschikbaar in de maten A5, A4 en Max. Welke is geschikt voor jou?
Vraag direct een offerte aan of stel je vraag aan Maaike via de chat.

Vraag hier je offerte aan

In welke kleuren kan ik brievenbusdozen bedrukken?

De brievenbusdozen van Pellikaan kun je in wit en bruin laten bedrukken. Vraag direct een offerte aan of stel je vraag aan Maaike via de chat.

Brievenbusdozen bedrukken offerte aanvragen

Wat kost het bedrukken van brievenbusdozen?

De kosten voor het laten bedrukken van een brievenbusdoos hangen af van jouw wensen. Een brievenbusdoos laten bedrukken is al mogelijk vanaf € 1,95 per stuk (minimale afname 50 stuks). Laat ons weten wat je precies wilt en vraag direct een offerte aan. Binnen 24 uur weet je wat de exacte kosten zijn. Goed om te weten: hoe meer je bestelt, hoe lager de prijzen!

Brievenbusdozen bedrukken offerte aanvragen

Kan ik een brievenbusdoos met logo bestellen?

Absoluut! Een brievenbusdoos met logo bestel je eenvoudig bij Pellikaan. Met jouw logo op de doos wordt deze een heus communicatiemiddel. Lijkt je dat wat? Vraag dan direct een offerte aan. Wil je meer info of heb je een vraag? Maaike helpt je verder via de chat.

Brievenbusdozen bedrukken offerte aanvragen

Doos op maat

Kan ik een doos op maat laten maken?

Slimme keuze! Bij Pellikaan kun je dozen op maat laten maken en bestellen. Een doos op maat of ‘omdoos’ is een passende oplossing voor ieder product. Wil je weten wat dat kost? Met onze Doos-op-maat-calculator bereken je snel en eenvoudig de prijs voor jouw maatwerk doos. Direct naar de calculator:

Doos op maat calculator

Kan ik een doos op maat laten bedrukken?

Natuurlijk kun je een doos op maat ook laten bedrukken. Met jouw bedrijfslogo erop of met een volledig eigen ontwerp. Dat ziet er extra professioneel uit!

Hoe kan ik dozen op maat bestellen?

Bestellen doe je met hulp van onze Doos-op-maat-calculator. Met deze handige tool bereken en bestel je snel en eenvoudig de prijs van een doos op maat.

Doos op maat calculator

Dozen bedrukken

Hoeveel kost het om een doos te laten bedrukken?

Een doos laten bedrukken kost minder dan je denkt. De prijs is afhankelijk van jouw wensen en het aantal dozen dat je wilt. Vraag direct een offerte aan of chat met Maaike voor meer info.

Kan ik een doos in kleur laten bedrukken?

Ja, je kunt een doos van Pellikaan in kleur laten bedrukken. Dat kan in full colour, maar ook in zwart/grijs.

Kijk hier voor meer info over het laten bedrukken van een doos.

Dozen bedrukken

Kan ik dozen met logo bestellen?

Nou en of! Je kunt dozen van Pellikaan met een logo laten bedrukken en bestellen. Of met een volledig ontwerp als je dat liever wilt. Vraag direct een offerte aan of chat eerst met Maaike. Zij beantwoordt al je vragen.

Dozen bedrukken offerte aanvragen

Is het mogelijk om dozen per stuk te bestellen?

Je kunt bedrukte dozen al bestellen vanaf 10 stuks of meer. Handig om te weten: hoe meer dozen je bestelt, hoe goedkoper ze worden.

Kan ik als particulier bedrukte dozen kopen?

Jazeker, ook als particulier kun je bedrukte dozen kopen! Je plaatst je bestelling eenvoudig bij Pellikaan. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Chat dan met Maaike.

Dozen bedrukken offerte

Factuur

Wanneer ontvang ik mijn (digitale) factuur?

Na verzending van uw bestelling versturen wij de (digitale) factuur.

Ik ben mijn factuur kwijt, is het mogelijk om deze nogmaals te ontvangen?

Ja, wanneer u een factuur kwijt bent kunt u een e-mail sturen naar factuur@pellikaan.nl met de benodigde gegevens. Wij sturen de factuur dan nogmaals naar u op.

Hoe wijzig ik mijn factuuradres?

In uw account heeft u de mogelijkheid om al uw gegevens, zoals uw factuuradres, te wijzigen. Hier kunt u ook nieuwe adressen toevoegen. Heeft u liever persoonlijk contact, dan kunt u een e-mail sturen naar info@pellikaan.nl voor het wijzigen van uw factuuradres.

Wat is de betalingstermijn voor betalen op rekening?

Voor betalen op rekening geldt een betalingstermijn van 30 dagen.

Gepersonaliseerde wijndoos bedrukken

Hoe worden de wijndozen geleverd?

Je krijgt de door jou bestelde wijndozen ongevouwen afgeleverd. Toch hoef je niet handig te zijn om de dozen in elkaar te vouwen. Dankzij het slimme ontwerp is dat kinderspel.

Wat zijn de bedrukkingsmogelijkheden?

De mogelijkheden van het bedrukken zijn eindeloos. Van een bedrijfslogo tot een compleet ontwerp. Zwart/grijs, full colour, het kan allemaal. Stuur je eigen ontwerp of vraag naar onze kant en klare designs. Zo hebben wij enkele prachtige ontwerpen voor de feestdagen voor u klaarliggen.

Kan ik een proefdruk ontvangen?

Je wilt natuurlijk wel zeker weten hoe jouw ontwerp uitpakt. Daarom sturen we je altijd een digitale proefdruk. Dan weet je gelijk hoe gaaf jouw wijndozen worden!

Zijn de wijndozen geschikt voor alle modellen?

Onze universele wijndozen zijn geschikt voor bijna alle modellen wijnfles. Een echte allemansvriend dus. Je hebt de keuze uit een doos voor één wijnfles of eentje waarin twee wijnflessen naast elkaar passen. Handig toch?

Zijn de wijndozen stevig genoeg?

Natuurlijk wil je niet dat jouw wijnkado voortijdig sneuvelt. Onze wijndozen zijn gemaakt van stevig karton, waardoor ze niet snel beschadigen. En als je wilt zorgen we voor extra beschermmateriaal in de doos. Dan kan jouw wijnkado helemaal tegen een stootje.

Offerte

Hoe vraag ik een offerte aan?

U kunt een offerte aanvragen via de offertelijst bij onze producten of ga naar onze offertepagina voor meer informatie.

Wanneer ontvang ik een reactie op mijn offerte aanvraag?

We gaan met uw offerte aanvraag aan de slag en nemen contact met u op. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur op uw offerte aanvraag.

Wat is de geldigheidsduur van een offerte?

Uw offerte is 1 maand geldig, tenzij anders aangegeven op de door u ontvangen offerte.

Over Pellikaan

Waar vind ik de betalingsvoorwaarden?

Voor meer informatie over de leverings- en betalingsvoorwaarden kunt u terecht bij onze leveringsvoorwaarden.

Wat zijn jullie openingstijden?

U kunt ons op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) telefonisch, via de chat of per e-mail bereiken van 08:00 - 17:00 uur. Ons Service Center in Sliedrecht is op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur geopend.

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

Voor een compleet overzicht van onze bedrijfsgegevens kunt u terecht op onze contactgegevens.

Wat is jullie rekeningnummer?

Ons rekeningnummer is IBAN rek nr. NL48INGB0007644211 ten name van Pellikaan Verpakkingen.

Zijn er aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen?

Volg ons via de nieuwsbrief, Facebook en Twitter voor het laatste nieuws. Mochten er aangepaste openingstijden zijn zullen wij dit tijdig communiceren.

Postdoos laten bedrukken

Welke maat postdozen kan ik bedrukken?

Eigenlijk alle! Postdozen kun je in meerdere standaardmaten laten bedrukken. Simpel en eenvoudig. Staat jouw gewenste maat postdoos er niet bij? Laat je postdoos dan op maat maken en bedrukken. Vraag direct een offerte aan of chat met Maaike voor meer informatie.

Postdozen bedrukken offerte aanvragen

Kan ik postdozen met logo bestellen?

Natuurlijk is het mogelijk om postdozen met een logo te bestellen! Wij van Pellikaan kunnen postdozen met een eigen logo of zelfs een volledig ontwerp bedrukken. Vraag direct een offerte aan:

Postdozen bedrukken offerte

Welke kleur postdozen kan ik bedrukken?

Bij Pellikaan kun je zowel bruine als de witte postdozen laten bedrukken. Jij kiest! Vraag direct een offerte aan. Heb je een vraag? Stel je vraag aan Maaike via de chat.

Postdozen bedrukken offerte aanvragen

Hoeveel kost het om een postdoos te laten bedrukken?

De kosten voor het laten bedrukken van een postdoos hangen af van jouw wensen. Een postdoos laten bedrukken is al mogelijk vanaf € 1,95 per stuk (minimale afname 50 stuks). Laat ons weten wat je precies wilt en vraag direct een offerte aan. Binnen 24 uur weet je wat de exacte kosten zijn. Goed om te weten: hoe meer je bestelt, hoe lager de prijzen!

Postdozen bedrukken offerte

Producten

Wat is de levertijd wanneer het ‘stoplicht’ op rood staat in mijn bestelstatus?

Dit verschilt per product. Wanneer u een product aanschaft, krijgt u naast de ontvangstbevestiging ook een e-mail met daarin een verwachte leverdatum voor het betreffende product. Wij hebben meer dan 5.000 producten op voorraad en wij streven naar korte of nóg kortere levertijden.

Zijn er afwijkende prijzen bij grote afnames?

Ja, wij werken met staffelprijzen. Bij grote bestellingen maken wij graag een op maat gemaakte aanbieding voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder!

Is het mogelijk om mijn verpakkingsmaterialen te laten bedrukken?

Ja, vrijwel al onze verpakkingsmaterialen kunnen worden bedrukt. U kunt bij de verschillende artikelen informatie vinden over het bedrukken of neem contact op met onze verkoopadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Zit er garantie op de producten?

Wilt u graag meer informatie over de garantie van onze product(en)? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de garantiemogelijkheden en helpen u waar mogelijk.

Ik ben ontevreden over mijn bestelling, wat nu?

Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten en overtreffen daarin graag uw verwachtingen. Bent u onverhoopt toch ontevreden over uw bestelling? Neem dan contact met ons op via de chat, bel 0184 416566 of mail naar info@pellikaan.nl.

Ik ben ontevreden over het drukwerk, wat nu?

Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten en overtreffen daarin graag uw verwachtingen. Bent u onverhoopt toch ontevreden over het geleverde drukwerk? Neem dan contact met ons op via de chat, bel 0184 416566 of mail naar info@pellikaan.nl.

Wijndoos laten bedrukken

Hoe kan ik een wijndoos laten bedrukken?

Dat is simpel: voeg je logo toe aan de offerteaanvraag en wij bedrukken de wijndoos ermee. Zorg er wel voor dat je het logo in een Vectorbestand aanlevert. Weten wat een wijndoos met bedrukking kost? Vraag dan een offerte aan:

Wijndozen bedrukken offerte aanvragen

Waar kan ik een wijndoos van karton bestellen?

Nou hier! Bestel direct een wijndoos van karton. Als je de wijndoos net wat meer uitstraling wilt geven, voeg dan jouw eigen bedrukking toe.

Wijndozen bedrukken offerte aanvragen

Is het mogelijk om een wijndoos met eigen foto te bestellen?

Zeker weten! Je kunt iedere gewenste afbeelding laten drukken op een wijndoos van Pellikaan. Jij bepaalt zelf hoe de wijndoos eruit komt te zien!

Ik wil graag een wijndoos personaliseren, is dit mogelijk?

Nou en of! Bij Pellikaan hebben we alle mogelijkheden voor het personaliseren van een wijndoos. Wat dacht je van je eigen logo of het bedrukken in kleur? Of ga nog een stap verder en kies voor een geheel eigen design! Vraag direct een offerte aan of stel je vraag aan Maaike via de chat.

Wijndozen bedrukken offerte aanvraag

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2024, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.