Pellikaan, aangenaam!

 

Een ambitieus familiebedrijf

Pellikaan Verpakkingen is sinds 1951 actief als totaalleverancier in de verpakkingsbranche. Als ambitieus familiebedrijf gelooft Pellikaan Verpakkingen in de kracht van betrokkenheid en gedrevenheid. Wij streven naar het bouwen en versterken van duurzame relaties. Zo voelen wij ons als zakenpartner nauw onderdeel van uw bedrijfsproces.

 

Bent u op zoek naar standaard- of maatwerkdozen in kleine of juist grote oplagen? U kunt bij ons terecht voor meer dan 5.000 verschillende verpakkingsmaterialen: dat pakt altijd goed uit!

 

Onze mentaliteit, daar kunt u op rekenen

Ons oorspronkelijke familiewapen wordt gekenmerkt door een pelikaan. Deze vliegende watervogel kent geen natuurlijke vijanden. Net als het karakter van een pelikaan zijn wij sociaal, veelzijdig en resultaatgericht. U kunt altijd op ons rekenen!

 

zes zijden

Wij geloven in de kracht van onze zes eigenschappen; doelgericht, duurzaam, gezamenlijk, flexibel, snel en extra. Deze pluspunten verwijzen bovendien naar de zes zijden van een doos: als klant bent u hier altijd van verzekerd.

 

DOELGERICHT
Hoge urgentie of maatwerk verpakkingen? Wij stellen de juiste prioriteiten en zorgen dat uw bestelling geheel naar wens wordt geleverd. 

 

DUURZAAM 
Met een focus op de lange termijn en continuïteit streven wij naar duurzame relaties, zowel met onze klanten als met het milieu.

 

GEZAMENLIJK

Door samen te werken en ieder in zijn kracht te zetten behalen wij de beste resultaten. Uitstekende service naar onze klanten staat centraal in onze communicatie.

 

FLEXIBEL
Ook in nieuwe of onverwachte situaties bieden wij een helpende hand. Zo kunt u met uw vragen altijd bij ons terecht.

SNEL
Of het nu gaat om korte of nóg kortere levertijden, als organisatie bieden wij op verantwoorde wijze adequate oplossingen voor uw vraagstukken.

EXTRA
Voor onze klanten zetten wij altijd een stap extra, wij overtreffen graag uw verwachtingen. 

 

Volop mogelijkheden bij Pellikaan

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? U bent van harte welkom in ons Service Center in Sliedrecht om ons uitgebreide assortiment te bekijken onder het genot van een kop koffie. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook telefonisch, per chat of e-mail contact met ons opnemen.

 

Voel u welkom bij Pellikaan Verpakkingen, dat pakt altijd goed uit voor uw organisatie! 

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2024, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.