Doos op maat

Wilt u een doos op maat laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 5.000 verpakkingsmaterialen en een ruime keuze dozen op voorraad. Als uw product niet in een standaard formaat doos past dan produceren we graag een doos op maat voor u. We produceren in huis met onze eigen machine “Syll” en kunnen daardoor snel leveren.

 1. 1. Kies uw type product    

  Vouwdoos

  Vouwdoos

  (Fefco 0201)

  Overslaande Kleppen

  Overslaande Kleppen

  (Fefco 0203)

  Wikkel

  Wikkel

  (Fefco 0409)

  Vel

  Vel

  (Fefco 0110)

 2. 2. Voer de exacte maat in

  Maatvoering

  Lengte
  mm
  Breedte
  mm
  Hoogte
  mm
  • 3. Selecteer het aantal

   Aantal
   • 4. Kies uw doos opties

    Kleur
    Handvaten
    Bedrukking
   • 5. Kies uw product kwaliteit

    Corrigeer alle velden voordat u een kwaliteit selecteert

   Doos samenstelling

   Vouwdoos
   Product
   -
   Maat
   -
   Aantal
   0 stuks
   Kleur
   -
   Extra opties
   -
   -
   Levertijd
   3-6 werkdagen ?
   Per stuk
   € 0,00

   Totaal
   € 0,00

   Bestellen

   De voordelen van dozen op maat zijn een besparing in verpakkingsmateriaal, opvulmateriaal en een besparing in transportkosten. Deze besparingen hebben natuurlijk ook een positieve invloed op het milieu. Daarnaast is de uitstraling van uw product in een precies passende doos professioneler.

   Dozen calculator

   In de dozen op maat calculator stelt u zelf uw doos helemaal op maat samen, passend bij het product dat u wilt verpakken. In 5 eenvoudige stappen plaats u een bestelling die binnen 3 tot 6 dagen geleverd wordt.

   Een korte uitleg

   1: Type product
   U kiest tussen een vouwdoos, doos met overslaande kleppen, een wikkel of een vel karton.
   2: Maat
   U voert de lengte, breedte en hoogte in van de binnenmaat van de doos. U meet dus hoe groot uw product is dat in de doos moet passen. We raden aan om 4 tot 6 mm op te tellen bij de binnenmaten zodat uw product goed in de doos past en er gemakkelijk uitgehaald kan worden. De buitenmaat van de doos wordt bepaald door uw keuze in de kwaliteit van het karton.
   3: Aantal
   U typt het gewenst aantal in of gebruikt de selector om tot uw gewenst aantal te komen.
   4: Opties
   U kiest de kleur van het karton en maakt uw keuze in handvaten en bedrukking.
   5: Kwaliteit

   U kiest de kwaliteit van het karton. Een product met een laag gewicht kan in een doos met een standaard kwaliteit karton. Als uw product kwetsbaar is of een hoger gewicht heeft dan kiest u voor een zwaardere kwaliteit karton. Sommige kwaliteiten zijn enkel beschikbaar vanaf een bepaald aantal dozen.
   U heeft nu uw doos op maat samengesteld en kan deze direct bestellen. De levertijd is tussen de 3 en 6 werkdagen. U kunt ook eenvoudig handige producten bijbestellen zoals verpakkingstape of beschermingsmateriaal.

   Hulp bij uw doos op maat

   Het bestellen van een doos op maat kan vragen bij u oproepen. Onze productexperts helpen u graag via de chat, telefonisch of per e-mail met al uw vragen. Ze geven u eerlijk en kundig advies en stellen samen met u de doos samen die past bij uw wensen. Wat uw wens ook is, er is altijd een doos op maat!  

   Betaalmogelijkheden


   Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2019, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.