Een doos op maat past precies

Stop verspillen en start met besparen!

Tijd is geld. Maar ruimte ook! Dus waarom producten verpakken in een te grote doos? Kies voor een doos op maat en bespaar direct!

Met een inpakdoos op maat, ook wel ‘omdoos’ genoemd, bespaar je op veel zaken: verpakkingsmateriaal, opvulmateriaal, inpak- en transportkosten. Dat levert jou direct voordeel op! Je bent bovendien goed bezig voor het milieu, dus het past in een maatschappelijk verantwoord beleid. Een doos op maat is ook een handige oplossing als voor je product geen standaard verpakkingsmaat beschikbaar is.

Bijkomend voordeel: een product in een precies passende doos komt professioneel over. Wat er ook verpakt moet worden, wij hebben altijd een passende oplossing. Dat kun je letterlijk nemen, want wij maken een doos op maat voor ieder product! En als je nóg net dat beetje extra uitstraling wilt, kun je ervoor kiezen om de dozen te laten bedrukken.

Waarom kartonnen dozen op maat gebruiken?

Less is more

Minder opvulmateriaal nodig

Een doos op maat bevat minder loze ruimte. Die ruimte hoeft niet opgevuld te worden met vulmateriaal. Dat scheelt zowel materiaal als inpakkosten.

Bespaar ruimte

Bespaar ruimte

Hoe beter de verpakking aansluit op de inhoud, hoe kleiner de doos kan zijn. Kleinere dozen nemen minder ruimte in. Dat is extra voordelig bij opslag én tijdens transport.

Voordelig

Voordelig

Minder materialen, efficiënter handelen. Allemaal kostenbesparende zaken.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Minder materialen, minder ruimte innemen, efficiënter handelen: het milieu wordt een dienst bewezen.

Bereken direct een doos op maat

Via onze online calculator bereken je direct wat een doos op maat kost. Selecteer het type doos, de karton kwaliteit, de afmetingen en het aantal en ontvang direct de beste prijs. Wel zo gemakkelijk! En een bedrukte doos op maat? Ook dat is geen probleem bij ons! Liever en offerte aanvragen? Vul ons offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Voordelen

  • Altijd perfect passend
  • Besparing op onder andere materiaal en transportkosten
  • Al leverbaar vanaf 10 stuks
  • De juiste karton kwaliteit voor elk type product
  • Bedrukking in zwart/grijs en full colour mogelijk
  • Levertijd vanaf 3 werkdagen

Een doos op maat bevat minder loze ruimte

Veelgestelde vragen

Kan ik een doos op maat laten maken?

Slimme keuze! Bij Pellikaan kun je dozen op maat laten maken en bestellen. Een doos op maat of ‘omdoos’ is een passende oplossing voor ieder product. Wil je weten wat dat kost? Met onze Doos-op-maat-calculator bereken je snel en eenvoudig de prijs voor jouw maatwerk doos. Direct naar de calculator:

Doos op maat calculator

Kan ik een doos op maat laten bedrukken?

Natuurlijk kun je een doos op maat ook laten bedrukken. Met jouw bedrijfslogo erop of met een volledig eigen ontwerp. Dat ziet er extra professioneel uit!

Hoe kan ik dozen op maat bestellen?

Bestellen doe je met hulp van onze Doos-op-maat-calculator. Met deze handige tool bereken en bestel je snel en eenvoudig de prijs van een doos op maat.

Doos op maat calculator

Vraag over een doos op maat?

We helpen je graag!

Online Support

Op alle vragen die je hebt over het bedrukken van dozen, of het nu gaat over de mogelijkheden of over prijzen, hebben wij een antwoord.

Bel ons
Bel ons via:
0184 416566
Chat met ons
Direct antwoord:
Chat met ons
WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp:

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2023, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.