Postdozen bedrukken

Ben je op zoek naar een eigen, herkenbare look voor jouw verzendingen? Laat je postdoos dan bedrukken met tekst of logo. Of ga nóg een stapje verder en kies voor een geheel eigen ontwerp. De standaard postdozen (wit en bruin) van Pellikaan laat je al vanaf 50 stuks in full colour bedrukken.

Meer merkbeleving

Een postdoos met mooie bedrukking krijgt meer uitstraling, valt op en creëert nóg meer merkbeleving. Het eerste wat de ontvanger van jouw product immers ziet is de postdoos waarin het product zit. Daarom mag de postdoos best dezelfde klasse hebben als jouw merk. 

En naast een fraaie bedrukking kun je natuurlijk rekenen op de gebruikelijke zekerheden en voordelen.

Makkelijk in elkaar gezet en veilig verzonden

Eenvoudige sluiting

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende postdozen in verschillende formaten. De bedrukte postdozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en sluiten aan de voorzijde. Wil je extra kwetsbare producten verzenden? Onze dozen voldoen aan de eisen voor veilig vervoer via de post. En zeker met de juiste opvulling in de postdoos blijft de inhoud intact. 

Extra stevig

Dus wil je graag dat jouw producten onbeschadigd aankomen? Kies dan voor verzending in een bedrukte postdoos van Pellikaan. Onze postdozen zijn gemaakt van karton en hebben een slimme vouwconstructie, waardoor ze – zonder gebruik te hoeven maken van tape - extra stevig zijn. Door de klepsluiting hebben deze postdozen ook nog eens een professionele en luxe uitstraling.

Waarom een postdoos gebruiken?

Veilig

De postdozen van Pellikaan zijn extra stevig door het juiste materiaal en de slimme vouwconstructie. Wel zo veilig voor de verzending van jouw producten.

Eenvoudig in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van een postdoos is heel eenvoudig. Daar zorgen de slimme vouwconstructie en het handige sluitsysteem voor. Geen gedoe, wel snel gefikst.

Ruim aanbod

De postdozen van Pellikaan zijn verkrijgbaar in verschillende standaardformaten. Wil je een formaat dat net even anders is? Dat kunnen we ook voor je regelen! Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrukte postdoos

Ga je voor een eigen look? Laat je postdozen dan digitaal bedrukken. Van logo tot tekst of een geheel eigen ontwerp. Full colour en helemaal naar jouw wensen.

Bedrukte postdoos in afwijkende maat?

Wil je postdozen laten bedrukken, maar zie je het gewenste formaat postdoos niet in ons standaard assortiment? Geen probleem. Dan gaan wij graag voor je aan de slag met een op maat gemaakte (post)doos. Neem contact op voor de mogelijkheden. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan gaan wij voor je aan de slag!  

Vraag over een postdoos?

We helpen je graag!

Online Support

Heb je vragen over onze postdozen of een speciale wens? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Bel ons
Bel ons via:
0184 416566
Chat met ons
Direct antwoord:
Chat met ons
WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp:

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2021, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.