Postdozen bedrukken

Ben je op zoek naar een eigen, herkenbare look voor jouw verzendingen? Laat je postdoos dan bedrukken met tekst of logo. Of ga nóg een stapje verder en kies voor een geheel eigen ontwerp. De standaard postdozen (wit en bruin) van Pellikaan laat je al vanaf 50 stuks in full colour bedrukken.

Meer merkbeleving

Een postdoos met mooie bedrukking krijgt meer uitstraling, valt op en creëert nóg meer merkbeleving. Het eerste wat de ontvanger van jouw product immers ziet is de postdoos waarin het product zit. Daarom mag de postdoos best dezelfde klasse hebben als jouw merk. 

En naast een fraaie bedrukking kun je natuurlijk rekenen op de gebruikelijke zekerheden en voordelen.

Makkelijk in elkaar gezet en veilig verzonden

Eenvoudige sluiting

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende postdozen in verschillende formaten. De bedrukte postdozen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en sluiten aan de voorzijde. Wil je extra kwetsbare producten verzenden? Onze dozen voldoen aan de eisen voor veilig vervoer via de post. En zeker met de juiste opvulling in de postdoos blijft de inhoud intact. 

Extra stevig

Dus wil je graag dat jouw producten onbeschadigd aankomen? Kies dan voor verzending in een bedrukte postdoos van Pellikaan. Onze postdozen zijn gemaakt van karton en hebben een slimme vouwconstructie, waardoor ze – zonder gebruik te hoeven maken van tape - extra stevig zijn. Door de klepsluiting hebben deze postdozen ook nog eens een professionele en luxe uitstraling.

Waarom een postdoos gebruiken?

Veilig

De postdozen van Pellikaan zijn extra stevig door het juiste materiaal en de slimme vouwconstructie. Wel zo veilig voor de verzending van jouw producten.

Eenvoudig in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van een postdoos is heel eenvoudig. Daar zorgen de slimme vouwconstructie en het handige sluitsysteem voor. Geen gedoe, wel snel gefikst.

Ruim aanbod

Onbeperkte mogelijkheden in formaten. De postdozen van Pellikaan zijn verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Staat jouw ideale formaat er niet tussen? Laat dan een doos op maat maken! Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrukte postdoos

Ga je voor een eigen look? Laat je postdozen dan digitaal bedrukken. Van logo tot tekst of een geheel eigen ontwerp. Full colour en helemaal naar jouw wensen.

Bedrukte postdoos in afwijkende maat?

Wil je postdozen laten bedrukken, maar zie je jouw gewenste formaat niet in ons assortiment standaardformaten postdozen? Geen probleem. Dan gaan wij graag voor je aan de slag met een op maat gemaakte (post)doos. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan gaan wij voor je aan de slag!  

Veelgestelde vragen

Welke maat postdozen kan ik bedrukken?

Eigenlijk alle! Postdozen kun je in meerdere standaardmaten laten bedrukken. Simpel en eenvoudig. Staat jouw gewenste maat postdoos er niet bij? Laat je postdoos dan op maat maken en bedrukken. Vraag direct een offerte aan of chat met Maaike voor meer informatie.

Postdozen bedrukken offerte aanvragen

Kan ik postdozen met logo bestellen?

Natuurlijk is het mogelijk om postdozen met een logo te bestellen! Wij van Pellikaan kunnen postdozen met een eigen logo of zelfs een volledig ontwerp bedrukken. Vraag direct een offerte aan:

Postdozen bedrukken offerte

Welke kleur postdozen kan ik bedrukken?

Bij Pellikaan kun je zowel bruine als de witte postdozen laten bedrukken. Jij kiest! Vraag direct een offerte aan. Heb je een vraag? Stel je vraag aan Maaike via de chat.

Postdozen bedrukken offerte aanvragen

Hoeveel kost het om een postdoos te laten bedrukken?

De kosten voor het laten bedrukken van een postdoos hangen af van jouw wensen. Een postdoos laten bedrukken is al mogelijk vanaf € 1,95 per stuk (minimale afname 50 stuks). Laat ons weten wat je precies wilt en vraag direct een offerte aan. Binnen 24 uur weet je wat de exacte kosten zijn. Goed om te weten: hoe meer je bestelt, hoe lager de prijzen!

Postdozen bedrukken offerte

Vraag over een postdoos?

We helpen je graag!

Online Support

Heb je vragen over onze postdozen of een speciale wens? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Bel ons
Bel ons via:
0184 416566
Chat met ons
Direct antwoord:
Chat met ons
WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp:

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2024, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.