Wijndoos laten bedrukken

Een relatiegeschenk met nóg meer smaak!

Een fles wijn is altijd leuk om te krijgen. En leuk om te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Zeker als de verpakking er net zo goed uitziet als de wijn smaakt. Dat kan, door de verpakking een geheel eigen look te geven! En dat is minder duur dan je zou verwachten!

Wanneer je een wijndoos laat bedrukken, heb je niet alleen een optimaal beschermd wijnkado. Je laat ook een onvergetelijke indruk achter door een eigen logo of design. Niets is daarbij te gek: glamour, hip, basic of wat voor stijl dan ook. Jij bepaalt zelf hoe jouw bedrukte wijndoos eruit komt te zien.

Zo mooi zijn onze bedrukte flesdozen

Bedrukkingsmogelijkheden

De mogelijkheden van het bedrukken zijn eindeloos. Van een bedrijfslogo tot een compleet ontwerp. Zwart/grijs, full colour, het kan allemaal. Stuur je eigen ontwerp of vraag naar onze kant en klare designs. Zo hebben wij enkele prachtige ontwerpen voor de feestdagen voor u klaarliggen.

Proefdruk

Maar je wilt natuurlijk wel zeker weten hoe jouw ontwerp uitpakt. Daarom sturen we je altijd een digitale proefdruk. Dan weet je gelijk hoe gaaf jouw wijndozen worden!

Zo handig zijn onze kartonnen wijndozen

One size fit all

One size fits all

Onze universele wijndozen zijn geschikt voor bijna alle modellen wijnfles. Een echte allemansvriend dus. Je hebt de keuze uit een doos voor één wijnfles of eentje waarin twee wijnflessen naast elkaar passen. Handig toch?

Keep it safe

Keep it safe

Natuurlijk wil je niet dat jouw wijnkado voortijdig sneuvelt. Onze wijndozen zijn gemaakt van stevig karton, waardoor ze niet snel beschadigen. En als je wilt zorgen we voor extra beschermmateriaal in de doos. Dan kan jouw wijnkado helemaal tegen een stootje.

Easy folding

Easy folding

Je krijgt de door jou bestelde wijndozen ongevouwen afgeleverd. Toch hoef je niet handig te zijn om de dozen in elkaar te vouwen. Dankzij het slimme ontwerp is dat kinderspel.

Professioneel relatiegeschenk

Een wijndoos met bedrijfslogo

Bij een mooi relatiegeschenk hoort een professionele uitstraling. Dan kun je eigenlijk niet om onze wijndozen met bedrukking heen. Laat jouw logo op de wijndoos drukken en laat je bedrijfsidentiteit zien! Daarmee sla je twee vliegen in één klap.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een wijndoos laten bedrukken?

Dat is simpel: voeg je logo toe aan de offerteaanvraag en wij bedrukken de wijndoos ermee. Zorg er wel voor dat je het logo in een Vectorbestand aanlevert. Weten wat een wijndoos met bedrukking kost? Vraag dan een offerte aan:

Wijndozen bedrukken offerte aanvragen

Waar kan ik een wijndoos van karton bestellen?

Nou hier! Bestel direct een wijndoos van karton. Als je de wijndoos net wat meer uitstraling wilt geven, voeg dan jouw eigen bedrukking toe.

Wijndozen bedrukken offerte aanvragen

Is het mogelijk om een wijndoos met eigen foto te bestellen?

Zeker weten! Je kunt iedere gewenste afbeelding laten drukken op een wijndoos van Pellikaan. Jij bepaalt zelf hoe de wijndoos eruit komt te zien!

Ik wil graag een wijndoos personaliseren, is dit mogelijk?

Nou en of! Bij Pellikaan hebben we alle mogelijkheden voor het personaliseren van een wijndoos. Wat dacht je van je eigen logo of het bedrukken in kleur? Of ga nog een stap verder en kies voor een geheel eigen design! Vraag direct een offerte aan of stel je vraag aan Maaike via de chat.

Wijndozen bedrukken offerte aanvraag

Vraag over het bedrukken van wijndozen?

We helpen je graag!

Online Support

Op alle vragen die je hebt over het bedrukken van dozen, of het nu gaat over de mogelijkheden of over prijzen, hebben wij een antwoord.

Bel ons
Bel ons via:
0184 416566
Chat met ons
Direct antwoord:
Chat met ons
WhatsApp
Stel je vraag via WhatsApp:

Betaalmogelijkheden


Home |  Disclaimer |  Privacy |  Sitemap |  Copyright © 2016-2024, Pellikaan Verpakkingen B.V. - Alle rechten voorbehouden.